Het motto van onze school is ‘As in fisk yn’t wetter’. Iedereen die bij onze school betrokken is, voelt zich dan ook als een vis in het water. Een school waar aandacht voor de leerling centraal staat en we ouderbetrokkenheid zeer op prijs stellen. Met veel enthousiasme proberen we het beste uit de leerlingen te halen, door van maar ook met elkaar te leren.

As in fisk
yn't wetter!

Op OBS De Twa Fisken streven we naar balans tussen cognitieve vakken en ervaringsgericht leren. Met een breed vormingsaanbod erkennen we individuele verschillen. We hebben veel aandacht voor het welzijn van onze leerlingen. We creëren een veilige, prettige sfeer door duidelijke regels. 

Meer informatie

Bij ons is het altijd open dag!

Kom langs of neem contact met ons op voor een afspraak.

Openbaar basisonderwijs

OBS De Twa Fisken staat voor goed onderwijs, met zoveel mogelijk ondersteuning op maat voor ieder kind. Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich veilig en geborgen weet op onze school, met ‘korte lijnen’ tussen school en thuis.
Meer informatie

Kinderopvang

Onze school werkt samen met Stichting Kinderopvang Friesland (SKF) en de Kidsfirst kinderopvang. Beide partijen bieden naschoolse opvang aan. SKF, de partij die ook in ons gebouw is gehuisvest, biedt dagopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar aan. Ook heeft de SKF een speelleergroep voor kinderen van 2-4 jaar, waarbij kinderen zich kunnen ontwikkelen richting een goede start op onze school.
Meer informatie
Op woensdag 20 maart bent u van harte welkom op onze open dag. Tussen 9:00 en 12:00 uur kunt u een kijkje nemen in onze school. We staan klaar voor al uw vragen.
icon
obsdetwafisken
12-3-2024
Bij de groepen 1-2 wordt er gewerkt aan het thema "Ik ben ziek".😷🤕 Gister werd dit feestelijk geopend door juf Trienke en juf Tine. Juf Tine was er slecht aan toe, maar na een pilletje, pleister, verbandje en een injectie was ze weer zo goed als nieuw. 💉🩺 In de gang is een dokterspraktijk en een apotheek waar de kinderen al verschillende kinderen beter hebben gemaakt! 🩹
icon
obsdetwafisken
8-3-2024
De laatste week van het thema “bakker” bij de kleuters is aangebroken. Wat hebben ze al veel gebakken!Gisteren hebben de leerlingen van groep 1-2, samen met de peuters van @skfjongemagrou, koekjes en pepernoten gemaakt. Met hulp van @echtebakkermartenboonstra hebben ze prachtige koekjes en pepernoten gemaakt!👨‍🍳🍪 Daarnaast hebben alle peuters en kleuters vandaag hun Sint Piter diploma gehaald!😃 Pakjes in de schoorsteen gooien, op gladde daken lopen, paardrijden, van dak naar dak lopen, ze konden het allemaal. Wat een toppers zijn het!
icon
obsdetwafisken
14-2-2024
De leerlingen van groep 7 van @jufmariekeee hebben de afgelopen weken aan het blok “Zuid-Europa” gewerkt. Ze moesten in groepjes een lapbook maken over een land. Dit moest aan verschillende eisen voldoen. Vandaag moesten ze met een checklist bij elkaar kijken of alle onderdelen erin zitten. Daarna hebben ze elkaars zelfbedachte toetsvragen beantwoord. En wat een lapbook is? Nou kijk zelf maar! #lapbook #andersleren #samenwerking
icon
obsdetwafisken
9-2-2024
Laad meer posts Laden

Agenda

20 mrt
Open dag brede school
20 mrt
Kunstkade activiteit (groep 3A, 3B-4A & 4B-5A)
25 mrt
Theoretisch verkeersexamen
27 mrt
Kunstkade activiteit (groep 7B & 8)
29 mrt
Goede vrijdag (leerlingen vrij)
Sfeerimpressie van onze school